tiistai 2. kesäkuuta 2015

Hajuntorjunta jatkuu

Kun pilssistä tulevat aromit oli saatu kuriin alkoi nenässä tuntua ehta luonnontuotteen tuoksu. Suomeksi sanottuna paska haiskahti ja pahasti.
Tutkiskelin septisysteemiä ja totesin että se puretaan ihan heti pois. Putkistossa oli 44 liitosta, kahdeksan rosterikäyrää, kaksi kolmitieventtiiliä, yksi Y-haara, kaksi sulkuventtiiliä ja pumppu mereentyhjennykselle. Suurimmassa osassa liitoksia vain yksi klemmari ja jälkiä vuodoista. Putkiston jatkeena oleva tankki oli muovia ja ilmeisesti vain parin millin seinämällä, niin pehmeälle tuntui painettaessa. Myös Blaken Baby näytti kaipaavan huoltoa joten käärin hihat, varasin sopivia puutappeja ja aloin purkamaan putkistoa pois. Onneksi oli glygolit sisällä joten oli kuitenkin aika siisti savotta. Puoli päivää kun punnersi niin letkut ja pytty olivat istuinkaukalossa odottelemassa jatkotoimenpiteitä. 
Väliaikaisratkaisuksi virittelin Dometicin kemiallisen wc:n imutyhjennyksellä, rakennellaan sitten talvella ajan kanssa kunnon septisysteemi, siihen tulee vain kahdeksan klemmaria eikä yhtään jatkosta.
Letkuja ja liitoksia
Ei oikein septitankin speksejä täytä
Tämä hässäkkä vaatisi käyttöhjeet
Dometickin kemssa sopi millilleen, tällä mennään kesä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti