tiistai 21. maaliskuuta 2017

Remonttia riittää

Starttiakku oli jälkiasennettu pistopunkan vieressä olevaan jalkatilaan. Punkan käyttö oli hankalaa koska sinne joutui sukeltamaan jalat edellä. Purin akkuvirityksen pois ja näin syntyi taas pistopunkkaan järkevä kulkureitti ja tuli tilaa sijoittaa esimerkiksi pelastusliivit. 
Akulle löytyi uusi paikka lattian alta. Akkukaapelointi lyheni plussan osalta metrillä ja miinuskaapeli lyheni yli 2 metriä. Lisäksi löytyi kaapelikenkä joka irtosi käsin vetämällä, lieneekkö tämä ollut syynä jokus ilmenneeseen heikkoon starttaukseen.
Seuraavaksi oli vuorossa ns paskaisia hommia. Pilssi haisi edelleen vaikka sitä oli pikaisesti siivottukkin jossain vaiheessa. Käärin hihat, nostin imuputken pois ja kaadoin monttuun pari litraa Pinelineä. Sitten jynssäystä, kuumaa vettä ja moskat imurilla pois. Siellä näytti olevan savea, öljyä, ruuvimeisseli, taskulamppu, klemmareita muttereita ja kourallinen epämääräisiä metalliesineitä. Muutaman kuumavesihuuhtelun jälkeen vesi kirkastui ja heitin pilsiin öljynimeytyshiekkaa kuivikkeeksi. Imuroinnin jälkeen näytti paikat siistiltä ja hajut loppui.
Kannen helojen tiivistyksissä oli vuotojälkiä joten käytin nekin irti ja uusin massat. Sitten kasasin keulapiikin kalusteet, kaappien sisäosat ovat nyt valoisat.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti